Zaujala vás práca realitného makléra? Čakáme na vašu správu!

Rozhodli ste sa pre prácu realitného makléra a zaujala vás ponuka niektorej z našich realitných kancelárií? Neváhajte ani minútu a staňte sa členom uznávaného tímu Directreal. Čo od vás budeme vyžadovať a na čo sa musíte pripraviť?

Lojalita

Pri práci realitného makléra je veľmi dôležitá lojalita k vlastnej firme rovnako, ako aj v iných odvetviach. Je jedno, či pracujete ako automechanik, servisný technik pre plastové okná alebo realitný maklér. Ak budete brať bokovky a ukecávať klientov na podpis zmluvy cez inú (vašu) spoločnosť alebo na spoluprácu úplne bez zmluvy, váš zamestnávateľ na to skôr či neskôr príde. Čo je však najdôležitejšie, dokážete tým zničiť svoje meno, ale aj meno spoločnosti pre ktorú pracujete.

Plné pracovné nasadenie

Nie je dobré pracovať 16 hodín denne. Napriek tomu sa však od realitných maklérov očakáva, že svoju prácu budú vykonávať zodpovedne a bez prokrastinácie. Proklientský prístup je tak často omieľané slovné spojenie, že často stráca svoj význam, no pri práci realitného makléra je takéto nastavenie naozaj nevyhnutné a 90 % svojho času musíte venovať práve klientom, ktorí tvoria 100 % zdrojov vášho príjmu.

Nadštandardné finančné ohodnotenie

Strop príjmu pre realitného makléra v podstate neexistuje. Je len na vás, aké finančné ohodnotenie si doprajete. Ak sa stanete dobrým maklérom a predáte akúkoľvek nehnuteľnosť, dostanete sa aj k lepším obchodným prípadom s vyššou províziou za úspešný predaj. Je to dostatočne motivujúce?

Prepracovaný školiaci program

Našim maklérom nikdy nedáme pokoj. A to doslova. Máme pre vás pripravený komplexný vzdelávací program, vďaka ktorému vaše vedomosti nikdy nebudú stagnovať. Vždy budete mať v rukáve najnovšie poznatky od odborných školiteľov, ktoré následne využijete v praxi a výrazne tak dokážete prevýšiť svoju konkurenciu.

Čakáme na vašu správu

Ak vás práca realitného makléra zaujala a chceli by ste sa stať maklérom v elitnej „špeciálnej jednotke“ Directreal, teraz máte príležitosť. Hľadáme nových kolegov v rôznych regiónoch.