Zakladáte si realitnú kanceláriu? Toto vám pomôže

Podnikanie v realitách sa na Slovensku stáva veľmi obľúbeným spôsobom nezávislého živobytia ambicióznych ľudí s podnikateľským duchom. Máte aj vy podobný plán? Možno vám na ceste k vybudovaniu úspešnej realitnej kancelárie pomôže pár našich tipov.

Skúsenosti s realitami

Ak ste sa rozhodli založiť vlastnú realitnú kanceláriu, existuje predpoklad, že ​máte za sebou aspoň nejaké skúsenosti s realitami, napríklad z pozície makléra​v inej kancelárii, kde ste takpovediac odpozerali jej fungovanie a chcete začať predávať reality na vlastnú päsť. Ak nemáte o realitnom trhu ani páru, mali by ste založenie kancelárie zvážiť. Financovanie pri štarte Rozbiehanie akéhokoľvek podnikania sa nezaobíde bez dostatočného kapitálu, s ktorým musíte v začiatkoch pracovať. ​Nájom za priestory, mzdy pre zamestnancov, ale aj desiatky iných nákladov vás neobídu. Z​vážte svoje možnosti financovania z vlastných zdrojov, prípadne s využitým úveru pre podnikateľov.

Konkurencia

Ste z malého mesta, kde už pôsobí päť iných realitných kancelárií?​Dobre si rozmyslite, či sa medzi ne dokážete začleniť. Ak si naozaj veríte, možno sa vám podarí vybudovať najsilnejšiu značku a predbehnúť tak konkurenciu nielen vo vašom, ale aj v ďalších mestách.

Zvážili ste franšízu?

Tento moderný spôsob podnikania zahŕňa všetko, čo od podnikania očakávate. Samostatnosť, voľnosť v rozhodovaní, príjem odvíjajúci sa len od vášho nasadenia... ​Navyše však podnikáte pod značkou, ktorá má na trhu vybudované skvelé meno,​ktorá vám dá know-how a podrží vás pri rôznych nečakaných prekážkach na ceste k úspešnému podnikaniu v realitách.

Podnikajte s Directreal

Directreal je slovenská sieť realitných kancelárií s dlhoročnou tradíciou a skúsenosťami zo sveta obchodu s realitami. Stále hľadáme nových partnerov, ktorí by chceli reprezentovať našu značku, stať sa súčasťou úspešného projektu, no byť naďalej nezávislými podnikateľmi s vlastnou zodpovednosťou. ​Radi vám pomôžeme vybudovať tú najlepšiu realitnú kanceláriu.

Máte záujem?