Výhody spolupráce s Directreal

Stále premýšľate nad podnikaním a už ste sa dostali aj k myšlienke podnikať prostredníctvom franšízy? Je vám realitný trh blízky, no stále potrebujete nejaký impulz, ktorý by vás nakopol? Prečítajte si 5 výhod, ktoré vyplývajú zo spolupráce so spoločnosťou Directreal.

Podnikanie budúcnosti

Franšiza je často označovaná ako spôsob podnikania budúcnosti. Jej rozvoj je v posledných rokoch naozaj viditeľný a dotkol sa viacerých odvetví – farmácie, gastronómie, účtovníctva, ale aj realitného obchodu. Práve na poli realitnej franšízy dominuje naša spoločnosť. Stále hľadáme nových partnerov, ktorí chcú ťažiť z výhod franšízového modelu podnikania na realitnom trhu.

Silný background

S franšízou nikdy nezačínate od nuly. Nemusíte si vymýšľať claim, slogan, logo, ani vytvárať webovú stránku. Všetky podklady dostanete od materskej spoločnosti a verte, že vďaka tomu ušetríte stovky, možno až tisícky hodín času, ktoré by ste venovali rozvoju firmy v prvých mesiacoch a rokoch podnikania.

Viac času na prácu

Viete, koľko desiatok, možno až stoviek vecí vám odpadá, keď sa rozhodnete podnikať prostredníctvom franšízy? Podobne, ako nemusíte tvoriť a propagovať svoju značku od nuly, nemusíte si ani hľadať žiadne podklady k práci. Tvorba zmlúv? Všetko dostanete od nás. Sprievodca úspešným realitným obchodom? Zabudnite na pokus omyl, my vás vo všetkom zaškolíme.

Exkluzivita a meno na trhu

Vo filozofii našej firmy je zakorenená aj nulová konkurencia medzi jednotlivými kanceláriami na trhu. Nemusíte sa báť, že vo vašom malom meste budú ďalšie dve kancelárie Directreal, s ktorými sa budete biť o každého klienta. V každom regióne môže byť len jedna pobočka s výhradnou exkluzivitou na trhu. Na druhej strane, ako realitka Directreal získate v očiach budúcich klientov navrch. Našu značku poznajú ľudia po celom Slovensku a spájajú si ju s kvalitnými službami. Vašou úlohou bude v tomto trende pokračovať.

Silný tím a súťaživosť

Ak sa rozhodnete pre Directreal, stanete sa členmi obrovského tímu, ktorý si navzájom pomáha, ktorý sa spoločne vzdeláva, a medzi ktorým vládne aj priateľský súťaživý duch. Chcete sa napríklad stať maklérom mesiaca a získať na celý mesiac auto? Alebo chcete vo vašej pobočke predať najviac nehnuteľností? Všetko závisí len od vás a vašich schopností.