Špecifiká predaja realít v regiónoch Slovenska a mikroregiónoch

Predaj dvoch bytov v jednej bytovke môže byť totálne rozdielny vzhľadom na veľké množstvo faktorov. Poschodie, vybavenosť, stav, veľkosť. Rovnako dokážete nájsť obrovské rozdiely medzi predajom nehnuteľnosti na dvoch rozdielnych sídliskách v jednom meste. Aké rozdiely však nájdeme pri porovnávaní metód predaja rôznych nehnuteľností v mikroregiónoch Slovenska?

Developerské projekty

Veľké množstvo maklérov sa dnes špecializuje na predaj nehnuteľností „z papiera“ pri novovznikajúcich developerských projektoch. V tých nájdeme byty, nebytové priestory, skladové priestory aj rôzne iné typy nehnuteľností. Predať nehnuteľnosť, ktorá ešte nemá ani vykopané základy chce špeciálnu prípravu a aj u nás nájdete odborníkov na tento segment.

Staré vidiecke domy

Predaj domov a všeobecne predaj starých vidieckych domov v rôznych odľahlých kopaničiarskych regiónoch chce opäť veľkú dávku fantázie. Maklér musí vedieť, či sa novým kupujúcim takýto dom oplatí prerobiť, alebo či sa s majiteľom dohodnú, že nehnuteľnosť predajú ako stavebný pozemok s nutnosťou zbúrania starej stavby.

Chalupy a rekreačné nehnuteľnosti

Rekreačné nehnuteľnosti často hľadajú ľudia zo vzdialených lokalít. Nie je ničím výnimočným, keď si záujemca z Bratislavy hľadá víkendovú chalupu v Slovenskom Raji. Takýto predaj a najmä hľadanie ideálnej nehnuteľnosti pre záujemcov často trvá celé mesiace a vyžaduje si rôzne špecializované postupy, ktoré musí maklér ovládať.

Úžitkové a priemyselné nehnuteľnosti

Ako predať starú priemyselnú budovu, kancelársky komplex alebo 20-hektárový pozemok? Kde vôbec nájdete záujemcov a ako vypoćítate cenu? Aké Ďalšie veci musíte pri takýchto veľkých nehnuteľnostiach preveriť? Naši špecialisti na veľké úžitkové nehnuteľnosti sú pripravení vás naučiť všetky potrebné znalosti v prípade, že sa k nim rozhodnete pridať.

Hľadáme špecialistov aj znalcov regiónov

Zaujala vás niektorá zo špecializácií? Alebo by ste chceli byť špecialistom na hypotéky? Myslíte si, že dokážete „ošéfovať“ prenájom desiatok rôznych nehnuteľností? Rovnako hľadáme aj maklérov pre konkrétne regióny. Viac o voľných pozíciách v tíme Directreal nájdete na našom webe.