S čím sa najčastejšie trápia malé realitné kancelárie

Založili ste si realitnú kanceláriu? Alebo tento krok ešte len plánujete? Radi by sme vám na vašej ceste pomohli a preto vám prinášame 5 tipov na prekážky, s ktorými sa takmer určite stretnete pri prvých mesiacoch až rokoch podnikania.

Nedostatok klientov

Nikto o vás nevie? Nemáte webovú stránku, billboard, a kanceláriu ste zohnali len v bočnej uličke na okraji mesta, kadiaľ moc ľudí neprechádza? ​Pri nedostatku predávajúcich klientov nemáte ani nehnuteľnosti, ktoré by ste inzerovali. ​Dostať sa do povedomia ľudí však môže byť skutočne náročné.

Nedostatok času

Zmáknuť prevádzku priestorov, starostlivosť o klientov, tvorbu zmlúv, obhliadky a ešte aj poradenstvo môže byť pre jedného človeka naozaj unavujúce. Ak nemáte na to zaplatiť si pomoc, môže sa vám stať, že budete v práci aj od rána do rána. Chýbajúce know-how Nie je nič horšie, ako keď realitný maklér nevie odpovedať na otázky klienta. ​Aký bude ďalší postup? Ako si mám vybaviť hypotekárny úver? Pomôžete mi so zápisom do katastra? Toto sú len niektoré zo stoviek otázok, ktoré sa na vás budú každodenne valiť. ​Ak na ne nedokážete odpovedať, klienti sa k vám už nevrátia.

Kapitál

Pracovať na kolene, z domu alebo z auta je pre realitného makléra nedôstojné. Ak nemáte kde pohodlne usadiť klientov, pôsobíte neprofesionálne a len ťažko z​veria predaj svojej nehnuteľnosti do rúk práve vám.

Skúste to s nami

Rozmýšľali ste o podnikaní pod záštitou Directreal? ​Dáme vám know-how, vytvoríme pre vás zázemie a zveríme vám do rúk plnú zodpovednosť za váš úspech a podnikanie. Staňte sa nezávislými podnikateľmi na realitnom trhu.

Neváhajte nás kontaktovať, radi vám všetko vysvetlíme.