Podnikajte pod značkou Directreal

Chcete začať podnikať alebo už podnikáte v realitách, no zrazu ste objavili obrovský zoznam problémov, ktoré vám stoja v ceste? Skúste to inak. Podnikať na vlastnú päsť dokáže každý, no už v prvom roku 80 % podnikateľov skrachuje. Ako sa vyhnúť tejto štatistike? Skúste franšízu.

Pre koho je určené podnikanie Directreal?

Radi vo svojich radoch privítame každého, kto má záujem o budovanie úspešného podnikania. Profesný rast, vzdelávanie a výhody plynúce z pôsobenia pod známou značkou nenájdete len v korporátoch. S vlastným podnikaním pod overenou značkou ste stále vlastnými veliteľmi, no máte za sebou podporu celej armády.

Sloboda v rozhodovaní

Pri podnikaní ľudia najčastejšie hľadajú samostatnosť a nezávislosť. Nechcete mať šéfa? Chcete byť sami pánmi svojho času? Lepšie sa sústredíte večer a najradšej pracujete v noci? Ak sa rozhodnete podnikať, toto všetko sa vám vyplní. Pri podnikaní cez franšízový systém Directreal navyše získate podporu silnej značky na Slovenskom trhu.

Jednotný marketing

Jednou z hlavných výhod zakúpenia licencie Directreal je možnosť plne využívať všetky marketingové aktivity spojené s našou spoločnosťou. Nevymýšľajte si nové logo, netrápte sa s kampaňou, neplaťte zbytočne za ďalšie služby. Ako člen realitnej siete Directreal máte nárok na kompletnú prezentáciu svojej firmy pod našou značkou.

Vzdelávanie zabezpečíme

Chceli by ste sa neustále zlepšovať a učiť nové veci, no nemáte čas na to hľadať a skúšať rôzne kurzy, pri ktorých si nie ste istí ich kvalitou? My máme pre vás pripravený komplexný školiaci a tréningový program pre rozvinutie marketingových, realitných, manažérskych, ale aj rôznych ďalších zručností. Váš osobnostný a profesijný rast je pre nás dôležitý. Strop príjmu si nastavíte sami Len vy sami ste zodpovední za to, koľko naozaj zarobíte. Nikto nad vami nestojí a nikto vám nezadeľuje prácu. Ak chcete prvýkrát pocítiť úplnú finančnú nezávislosť limitovanú len vašou šikovnosťou, vlastné podnikanie je tá pravá cesta. My vás na tejto ceste udržíme a pomôžeme vám preskočiť tie najväčšie prekážky, ktoré zastavia mnohých začínajúcich podnikateľov.