Ako vyzerá vzdelávanie maklérov v Directreal?

Vzdelávanie maklérov v sieti Directreal je neodmysliteľnou súčasťou maklérskej práce. Na celý tento proces sa detailne zameriame, venujeme mu veľkú časť nášho času a energie a vďaka tomu získavame do tímu ďalších skvelých maklérov. Ako tento proces vyzerá?

Vzdelávanie začína od samého začiatku

Vzdelávanie maklérov je pre nás veľmi dôležité. Maklér začína svoju prácu dvojdňovým školením s názvom Maklérske minimum, na ktorom mu pootvoríme dvere do sveta realít. V nadväznosti na tento kurz nasleduje trojmesačný online seminár, počas ktorého každý maklér operatívne rieši úlohy na dennej báze.

Nebojte sa drakov

Náš vzdelávací systém si vyslúžil internú prezývku DRAK – Directreal Akadémia. Ak sa vám podarí absolvovať tento výcvikový program a následne úspešne spraviť skúšky, môžete sa v realitnej kariére posúvať ďalej. Šikovný maklér s citom pre realitné obchody sa však tohto procesu ani preskúšania nemusí báť.

Školenia z každej oblasti

Okrem bežných procesných školení môže každý maklér využívať ďalšie typy školení, ktoré sú zamerané napríklad na aktuálnu legislatívu, moderné obchodné praktiky a zručnosti a podobne. Zúčastniť sa môžete aj rôznych workshopov a konzultačných školení, kde si vymieňate znalosti a zručnosti s maklérmi z iných regiónov a úrovní.

Mnohé zo školení organizujeme v spolupráci s NARKS (Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska). V tomto prípade ide najmä o konkrétne odborné školenia upravené pre realitný trh na Slovensku. V neposlednom rade vás čakajú aj rôzne nadstavbové školenia zamerané na legislatívne zmeny, poznatky z praxe, tipy a užitočné rady.

Po schodoch k úspechu

Realitní makléri majú motiváciu napredovať aj vďaka stupňom, po ktorých pomyselne kráčajú počas svojej kariéry. Z makléra juniora sa postupne môže stať realitný maklér, maklér senior, alebo až realitný expert. Je len na vás, ako rýchlo dosiahnete najvyšší stupienok v našom rebríčku. Závisí to od vašej šikovnosti, počtu predaných nehnuteľností atď.

Všetko závisí len od vás

Vzdelávanie v sieti Directreal je kontinuálny proces, vďaka ktorému môže každý maklér očakávať dlhodobý osobnostný aj profesný rast. Je len a len na vás a na vašej šikovnosti a ochote, ako tvrdo budete pracovať a ako rýchlo sa vypracujete na najvyššiu métu.