Aké parametre musí spĺňať skutočne dobrý maklér?

Realitný maklér je bez debaty funkcia, na ktorú musí mať človek talent. My v Directreal vieme tento skrytý a surový talent odhaliť a následne ho vybrúsiť na krásny diamant. Ako tento postup prebieha a čo všetko sa maklér počas tréningu naučí?

Každý proces má svoj postup

Pri nástupe do Directreal nemusíte byť odborníkom na hypotekárne poradenstvo, tvorbu zmlúv, komunikáciu s úradmi, katastrom, ale ani na postup prepisu energií na nového vlastníka. Všetky tieto znalosti sa naućíte postupne. Samozrejmosťou je, že ich budete denne používať vo svojej práci, a vďaka tomu sa vám tak nejako vryjú pod kožu. Ak sa nejaký legislatívny proces zmení, vy naň musíte operatívne reflektovať a svoje znalosti a postupy upraviť.

Máte za sebou tím

V Directreal na nič nezostanete sami. Po nástupe do tímu vás vždy podrží armáda skúsených kolegov. Každý z nich je pripravený pomôcť vám v oblasti, v ktorej budete mať aktuálne medzery a naviesť vás tak na správnu cestu. U nás si navzájom pomáhame. Nie sme jeden pre druhého konkurenciou, práve naopak.

Veľa vás naučí prax

Najviac schopností a zručností získate práve z praxe. Nebudete vhodení do hlbokej vody, na všetko vás pripravíme. Sami však zistíte, ktorý postup je rýchlejší, efektívnejšie, pri čom sa najdlhšie čaká a čo nedokážete ovplyvniť. Tieto skúsenosti sú to najcennejšie a budú s vami kráčať počas celej vašej realitnej praxe.

Máme pre vás pripravené školenia

Po vstupe do siete Directreal je samozrejmosťou množstvo školení a tréningov, ktoré zdokonalia a zároveň preveria vaše realitné znalosti. Všetko zariadime, vám tak zostane viac času na prácu a rozvoj vlastných schopností.

Staňte sa špecialistom

Maklér musí byť všestranný, no nedá sa byť odborníkom na všetko. Každý v našom tíme je špecialista na určitú oblasť a podobne sa postupne vyšpecifikujete aj vy. Stanete sa popredným realitným obchodníkom, ktorý dokáže doviesť do úspešného konca každý realitný obchod.