Aké benefity môže využívať maklér Directreal?

Byť realitným maklérom, to nie je len o tvrdej práci a neustálom vzdelávaní sa. Z tejto práce pramenia aj desiatky rôznych benefitov, ktoré vám naša spoločnosť s radosťou poskytne. Aké možnosti môže využívať realitný maklér z našich radov?

Know-how

Čakali ste ako prvý benefit wellness alebo masáže zadarmo? Pre nás a našich kolegov má oveľa väčší význam vzdelávanie a globálne skúsenosti spoločnosti, o ktoré sa môže každý začínajúci maklér alebo realitná kancelária oprieť. Veľa skúseností vám odovzdajú aj vaši noví kolegovia. V neposlednom rade je v tomto bode zahrnutá aj vizitka alebo meno našej spoločnosti, pod ktorou sa môžete prezentovať.

Jednotné marketingové aktivity

Máme komplexný systém marketingových nástrojov, ktoré začínajú pri službách grafického oddelenia, návrhoch rôznych materiálov a vizuálov, ale aj spolupráci celej kancelárie na vašich individuálnych aktivitách. Rovnako máte možnosť bezplatne si zapožičať rôzne materiály na osobnú prezentáciu (stany a podobne).

Kvalitné zázemie

Už viac nemusíte pracovať v reštaurácii alebo v kaviarni. U nás získate zázemie v realitnej kancelárii, ktorej súčasťou sa stanete. Samozrejmosťou je možnosť zapožičať si naše vozidlá na potreby obhliadok nehnuteľností a stretnutí s klientom.

Vďaka kvalitnému zázemiu máte vždy dostatok priestoru a pokoja pre vykonávanie kvalitnej realitnej práce. Spoľahlivé auto je taktiež súčasťou každej kancelárie. Nemusíte ordinovať na kolene, vo všetkom vás podporíme.

Teambuildingy so skvelými ľuďmi

Samozrejmosťou sú aj rôzne firemné akcie, ako lyžovačky, turistiky, cykloturistiky, ale aj iné špecifické teambuildingy, na ktorých upevňujeme firemné vzťahy a nasávame novú energiu pre ďalšiu prácu.

Súťaže pre ctižiadostivých

V našej spoločnosti sa môžete tešiť aj na rôzne motivačné súťaže, ktorých výhra vám môže priniesť vysnívaný wellness, používanie firemného auta na určitú dobu a mnoho ďalších skvelých cien. Medzi takéto súťaže patrí napríklad aj pravidelná akcia „maklér mesiaca“.